Telefon

0706-83 27 86

E-post

piaj17@hotmail.com

Nästa Livskvalitetmässa

1 april 2023 kl. 10.00-16.00

Klicka på de markerade namnen på utställarna för att besöka deras intressanta hemsidor.

Ni får gärna hjälpa till att dela eventet i era sociala medier

https://m.facebook.com/events/722857809549772

NrUtställarePå mässan
1Camilla Arlebrink – Inspirationsmässan SvartedalenCamilla presenterar sin verksamhet, och lägger tarot kort.
2Annika ThörnfeltLägger tarotkort på mässan.
3Christin WikmanAvbokad. Fot och ben massage. Kommer ej sen avbokning
4Medium Max
the very spirit
Medial/Tarot vägledning, andekontakt.
5Dag-Johnsson
Vitaform
Frekvensmedicinskt hälsotest som visar hur du mår, även känslomässigt, och vad du kan göra åt det. 30-60 min. inklusive konsultation.
6Pia Maria – Karusellfabrikenhälsoscanning med koLiving eteriska oljor. Änglakort, tatotkort. Läsning med Änglakort eller tarotkort/ Orakelkort säljer också kristaller och armband.
7Karin Ax

Hälsotest genom systemet ZYTO Balance, som med hjälp av en handscanner ger dig svar på vilka system i din kropp som är i obalans just nu, och som behöver extra stöd i form av behandling eller kosttillskott.
8Monika – Bodegans Friskvårdsservice Zyto balans kopplat till Young Livings eteriska oljor.
Emotionskoden: Hur vi påverkas och hur vi kan göra oss av med instängda känslor. Bemer terapi microcirkulation.
9Magnus BråthenHealing, slagruta.
10Mait BärnstenMediala konsultationer och djurkommunikation på distans, ta med foto.
11Michelle MalmbergStorseans och andlig rådgivning .
12Dajanna PaclovicSäljer aloe vera baserade produkter från Forever Living.
13Eva Lindblad –
Calmas Universum 
Säljer små gjutna buddha med kraftstenar. Små gjutna vingskålar för förvaring av t ex kristaller (se hemsida) signaturpåsar för stenar, kristaller och kortlekar och kortläggning.
14, 15Sentian ArtSäljer på mässan: Unik energibaserad konst, Auranitpyramider och smycken. Sentian Art är ett kärleksfyllt samarbete mellan två konstnärer och healers. Tillsammans skapar de unik energibaserad konst, Auranitpyramider och smycken.
De målar med solen och med 10 000 volt.
De använder medium som lyser magiskt i mörkret och som ändrar färg med värmen från ett ljus eller beröringen av en hand.
  
”Våra skapelser är skapade med kärlek, omsorg och omtanke. De fungerar som ”nycklar” som aktiverar och assisterar dig på din unika livsväg. Många av våra kunder känner energin i dem och beskriver den som stark, kärleksfull och högfrekvent. Sen gör det ju inget att de är vackra att se på också”.
16Liz Emanuelsson
Medium och homeopat

.Sälja min bok, samt ge privata readings o /eller Homeopati konsultationer.
17Malin Maria Hemberg & Kristina ClaessonKreativ inspiratör och författare inom personlig utveckling.
Egna böcker till försäljning.
18Malin JohanssonModern handtydning. Kan också blir viss kringförsäljning av kristaller eller liknande.
19Heléne Gripenfors-HelanderErbjuder reiki healing och säljer handgjorda Gudinnestatyetter och själsbilder med kanaliserad tolkning. Kan också blir viss kringförsäljning av kristaller eller liknande.
20Veronica LarssonMedial vägledning och chakrabalansering.
21Angelica MårtenssonHandgjorda smycken med magisk touch.
22, 23Zaida GranathFrekvensapparater med terahertzvågor, iteracare classic, premium och proffessional mm.
24Bodil Maria HildemanBildtolkning – Måla ett hus, se vad ditt omedvetna vill förmedla i en bild du själv gör. Jag berättar om metoden i min monter.
25Theresa BlomqvistSäljer böcker, Astral-ColourScope läsningar.
26Elisabeth Alexandersson
Information om kraniosakral Terapibehandling, prova på behandling
27Pia Apelgren – Hälsobalans KungälvEgen bryggd kombucha med massa organiska syror som berikar tarmfloran. Homeopatiska medel, cellsalter. Eteriska oljor för hela kroppen. Salvor med Arnica och Calendula.
28Charlotte – Heart Diamond Clairvoyant Readings- Ser och hör tydligt.
Hjärt healing plejaderna löser upp blockeringar ger och ger kraft .
Tydliga budskap ges. Själslig intention- kraft platsen.
Manifestation verkyg personligt kanaliserade
29Hans OreheimIntuitiv energihealer, Kinesiologi/ hälso/ Trauma konsultationer á 20 minuter. Säljer även mina böcker.
30Theresa Lilja –
Theresa Tunes In
.Återförsäljare Kristallrummet; kristaller och smycken, Änglavingar i makrame, mina orakelkort ”Spirit Guides the Oracle-Ways to Connect”, Pure Love-intentionsarmband.
31Mathilda Skoglöf – Tulua RoohKristaller, rökelser, böcker, orakel och tarotkort, kristalljus, eteriska oljor mm.
32Maine KajSpådom som funnits i generationer i vår historia och familj. Detta är medfött hos mig. Jag spår i ögonen, händerna, tarotkort och kaffe. Jag ser framemot att nå ut till fler människor för att hjälpa med frågeställningar och livsproblematik.
33Falungong
Shen Yun
En träningsform som minskar stress och ökar välmående. Det kommer vara utövare i montern som visar och berättar om denna träningsform för kropp och själ. Dom kommer också berätta om Shen yun en konstnärlig dans från gamla kina.
34Gudrun Sigurdadottir
insikt&visioner
Ett stärkande insiktsfullt samtal som jag möter upp med kraniosakral terapi.
35, 36Kjell Haglund – Livscoachakademin Utbildning Coacher Livscoachakademin . 
37Emma BossmarkVi vill dela vårt budskap om vår smyckeskollektion SNIPPA. En kollektion vi har tagit fram för en hyllning till alla makalösa kvinnor och deras inneboende styrka.
 
”Vi vill inspirera till att plocka fram stoltheten och kraften i att våga vara sig själv. Vem du än är och hur du än ser ut! Vi är alla unika och det är just det som är det vackra. Låt SNIPPA påminna dig om hur makalös du och alla andra kvinnor är. Tillsammans kan vi flytta berg💪”
 
Våra smycken är tillverkade i kirurgiskt stål och de med guld är guldpläterade i 14k guld. De stora smyckena har ädelstenar med ametist, rökkvarts, rosenkvarts och citrin.
38
Walkfeeling
Vi kommer att stå och prata om betydelsen av rörelsemönstret, om HUR vi står, går och sitter. Vi kommer också erbjuda människor att vara med på vår tävling som innebär att man kan fylla i ett vinnkort med lätta frågor. Vi erbjuder dessutom att den som vill, kan boka en rörelseanalys, oavsett ålder eller styrka. Denna tjänst är öppen för alla och är gratis!
 
Du kan boka en gratis 20-minuters rörelseanalys med en Walkfeeling- eller Runfeeling-kvalificerad coach, personligen på plats i vårt center eller online.
39Birgitta MårdCoaching-utbildningar.
40Tarja Laver –
Reikimaster och diplomerad friskvårdsmassör
Massage-stol och erbjuda Healingmassage.
Reikimaster och diplomerad friskvårdsmassör.
41Py Öberg –
Pys Atlas Hälsa
Jag gör korrigering av atlaskotan (AtlasPROfilax), olika typer av massagemetoder, kostrådgivning, nack och ryggbehandlingar med maskiner, koppning, ärrbehandling.
42Caroline Alth My Mindset Coach-
Flow by Alth
Vägledning, försäljning av kristaller, rökelse med mera.
43Irene ElvingssonVägledning,  och försäljning av egengjorda salvor, tvålar från naturen och kristallsmycken ☘🌈.
44Magnus BjörkHHP Andullationsmassage är en typ av behandling som kombinerar vibrationer med infraröd värme. Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Tillsammans befrämjar andullationen cirkulationen av blod och lymfa samt påverkar energin i cellerna. Effekten av andullation upplevs som behaglig värme och avslappning.
 
Företag
Kunskapen om stress och vikten av återhämtning har ökat under senare år. Andullationssystemet ger en mycket effektiv avslappning, ökar välbefinnandet och prestationsförmågan. Systemet arbetar precis som en liten massagepraktik. Du kan ha det i vilorummet och personalen kan använda systemet när helst tid finns. Tiden för att köra ett program är från 15 minuter till 30 minuter.
 
Terapeut/fackman
Din behandlingskompis. Massagesystemet är ett bra komplement till andra behandlingar. Det används för rehabilitering och smärtlindring samt ökar välbefinnandet hos din klient.  Vi vill ge företagsanvändare möjlighet att dra nytta av detta och höja värdet i behandlingen.
 
Privatperson
Nu kan du ha en egen massageterapeut hemma! Andullationsmassage har använts med framgång för smärtlindring och har en förebyggande inverkan på kroppen. Du främjar din hälsa och får ett ökat välbefinnande.
45Karin NobisHälsotest med kinesiologi.
46Anna Karlsson – Awakening by MalvaPresenterar mina mediala tjänster och mitt företag, jag kommer också hålla gruppsession i älvsborgsalen där jag kanaliserar kärleksfulla budskap från universum
47Helen Karlsson – Alternativ VägledningHelén Karlsson och Alternativ vägledning från Onsala Jobbar med Personlig utveckling och berättar i min monter om Regression och Tidigare liv terapi, NLP och EMI ögonrörelseterapi, Medialvägledning mm.
Meditationskursen ”Följ din inre väg” för själslig och personlig utveckling Besök gärna min monter där jag svarar på frågor och skriv upp dig och var med i en utlottning (efter mässan) om att vinna en session gratis och en till halva priset..
För bokning av session fram till sista april erhåller du mässrabatt på 200kr. Varmt välkomna!
48Katerina – Scandinavian Seaweed companyJag driver familjeföretag Scandinavian Seaweed company och vi håller på att fånga vilt tång. Helt koncept med tång är att höja livskvalitet, att använda som hudvård har många läkande effekter, att plocka tång själv ä underbart erfarenhet att ha och att äta tång själv har många hälsa fördelar.
49Barbro AnderssonErbjuder på mässan QRMA frekvens analys som mäter näringsstatus och ser obalanser i kroppens organ.
50Andreas HindströmHandtydning.
51Mormors skafferi Mathantverk från Balkan. Hemmagjorda delikatesser utan tillsatser.
52Teresa ÖsterlundSäljer närproducerad ekologisk mat mm.
53Nadja Lindh/kråkanKommer att sälja min egna kortlek, lite stenar och smycken och kommer att ha kortläsning och tarotläggning.
54Paula Augustsson – Homeopat, friskvårdsterapeut, irisdiagnostik-Chakrabalansering, vitamin och mineral kontroll, medial rådgivning och healing.
55Britt-Marie Andreasson Cav/Rf (cavitation/radiofrekvens) som stimulerar njurar o lymfsystem. Löser upp stagnationer och forslar bort slaggprodukter.
56Jessica AtterlöfJag kommer tillsammans med en kollega att erbjuda kombinationsbehandling med djurkommunikation och emotion Code.
57Britt-Marie WallEkologiska produkter: bärpulver, frystorkade bär och frukter, te, drycker, torkade nötter och frukter, kryddor, cocos produkter, glutenfritt mjöl, kosttillskott, böcker mm.
58Ylva MedénGrön örtkraft har Salvor, nattkräm, tvålar med tvålfat, schampo puckar, balsam kakor, såpa, bivax ljus samt olika ört te. Bland annat. Allt detta är egen hantverk av naturliga råvaror snälla för människa och natur och godkända för försäljning.
59Anders WibronDen nya generationens frekvensmedicin! Prova på frekvensterapi med ”QM Therapy” metoden. En terapi både för människor & djur. Försäljning av frekvens-utrustningar med plasmateknologi. Utbildar terapeuter inom QM Therapy metoden.
 
Försäljning av Quantum frekvenshologram produkter med Scalar Energy information, som stärker, balanserar och skyddar människor & djur mot den skadliga och artificiella och mikrovågsstrålning, som kommer från 3, 4 & 5 G master, mobiltelefoner, datorer etc.
 
QUANTUM-MINERAL.COM
Försäljning av ”IMMUNO 150”, ett ”All in One” kosttillskottet för hela familjen. Det enda multivitamin/mineral tillskottet med växthärledda mineraler, som innehåller 80st olika näringsämnen + 70st olika naturliga mineraler som utvunnits från växer.
60Ewa DemahinaHealing.
61Carl-Ivar Alhqvist
The Better Option AB
Erbjuder på mässan- information om parasiter och fästingburna sjukdomar. Kan erbjuda parasittest- dock som görs på hemmavid.
62Lisbeth Almkvist och Eva-Lena WennerholmVi är båda certifierade ASK-healer. Det vi kan erbjuda på plats är trum- regressionsmeditation. Prova på öronakupunktur enligt Nadametoden. Ta ett kort för dagen. Försäljning av salvor, pendlar, en bok som heter En Mammas Mardröm som jag själv har skrivit samt hemlagad hjortronsylt av Eva-Lena. Vid vårt bord kan vi även berätta mer om vad vi sysslar med bland annat hus och platsrensning, chakrabehandling, kristallhealing mm. Vissa behandlingar gör vi båda på distans.